آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

هشدار لاپید نسبت به فروپاشی اسرائیل

نخست وزیر سابق اسرائیل امروز (یکشنبه) نسبت به فروپاشی جامعه اسرائیل و نابسامانی وضعیت اقتصاد این رژیم هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ یائیر لاپید، نخست وزیر سابق اسرائیل در اظهاراتی عنوان داشت: طی روز‌های آتی یاریو لوین، وزیر دادگستری اسرائیل و سیمشا روتمن از نمایندگان ائتلاف حاکم تمام تلاش خود را برای از بین بردن احتمال بازگشت ما به خانه اسحاق هرتزوگ، رئیس اسرائیل می‌کنند تا اسرائیل را به نزاع بکشانند، همه ما بهای آن را می‌دانیم.

وی افزود: هزینه‌های اقتصاد به صورت شدیدی نابسامان خواهد شد، هزینه معیشت افزایش خواهد یافت، امنیت به شدت آسیب خواهد دید، کشور‌های جهان به ما پشت خواهند کرد و جامعه اسرائیل فروخواهد پاشید.

لاپید عنوان داشت: مذاکرات در منزل رئیس اسرائیل آسان نیست، ما مذاکرات دشوار و خسته‌کننده‌ای در آنجا درخصوص هر بند برگزار می‌کنیم، ما از ارزش‌های لیبرال شانه خالی نخواهیم کرد، کارشناسان "موسسه دموکراسی اسرائیل" از نزدیک ما را همراهی می‌کنند، آن‌ها می‌دانند که چگونه نسبت به هر تلاشی برای نفوذ بند‌های ضد دموکراسی هشدار دهند.

لاپید خاطرنشان کرد: اگر دولت تلاش کند کمیته تعیین قضات را برعهده بگیرد یا استقلال دادگاه عالی را نابود کند، ما فوراً از منزل رئیس اسرائیل خارج خواهیم شد، تا زمانی که این در دستورکار نباشد، باید به تلاش برای رسیدن به طرح مورد توافقی که بتواند «دموکراسی اسرائیل» را حفظ کند، ادامه دهیم.

وی ادامه داد: برای آنکه از فروپاشی داخلی اسرائیل جلوگیری کنیم، باید نتانیاهو عملیات قانونگذاری یکجانبه در کمیته قانون اساسی را متوقف کند پیش از آنکه اوضاع از کنترل خارج شود. پس از آن به خانه رئیس اسرائیل برمی‌گردیم و به مذاکرات ادامه می‌دهیم تا به توافق‌هایی دست یابیم که «دموکراسی را حفظ کرده» و مانع از فاجعه داخلی شود. / سما

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار